Bærekraft

Med vår ledende posisjon i markedet streber vi etter å drive vår virksomhet og drift uten å skade miljøet, mennesker eller samfunn.

Hydroscand-konsernets bærekraftsarbeid er preget av ansvar, åpenhet, etisk atferd og respekt for våre interessenter. Målet med vårt bærekraftsarbeid er å styrke vårt grunnlag for langsiktig verdiskaping og dets bidrag til bærekraftig utvikling. En viktig del er å ta ansvar for virkningen av våre aktiviteter og beslutninger i samfunnet, mennesker og miljø. 
 
Våre etiske retningslinjer gir veiledning om hvordan Hydroscand Group innlemmer bærekraft i våre forretningsforbindelser. Vi jobber tett med våre interessenter for å oppnå langvarig innvirkning langs verdikjeden.

 

barekraft_800x466.jpg

 

liten Kiwa+NA_9001-14001-45001.jpg

For informasjon om hvordan Hydroscand Norge jobber med bærekraft kan Øivind Nielsen, QHMS ansvarlig kontaktes på oivind.nielsen@hydroscand.no  

 

Etiske retningslinjer for Hydroscands ansatte
Employee Code of Conduct
Retningslinjer for Hydroscands leverandører av varer og tjenester (SCoC NO)
Supplier Code of Conduct (SCoC EN)
Bærekraftsrapport 2023

 

EcoVadis

Som en del av vår forpliktelse til samfunnet, menneskene og miljøet, gjennomfører Hydroscand en grundig vurdering av sin forretningsmessige bærekraftspraksis hvert år gjennom EcoVadis, den globale standarden for bærekraftrangeringer for bedrifter. EcoVadis-vurderingen inkluderer 21 bærekraftskriterier på tvers av fire kjernetemaer: Miljø, arbeid og menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser. I vår siste vurdering, som ble fullført i mai 2024 fikk vi en bronsjemedalje med en score på 58 som plasserer Hydroscand i toppen globalt (topp 35%).

EcoVadis medalje.jpg

 

Great Place To Work

Hydroscand AS er sertifisert av Great Place to Work for andre år på rad i oktober 2023. Den prestisjetunge prisen er utelukkende basert på hva nåværende ansatte sier om sin erfaring med å jobbe i Hydroscand. I år sier 74 prosent av de ansatte at Hydroscand er et godt sted å jobbe. For å bli sertifisert av Great Place to Work kreves det ikke bare at medarbeiderne trives, men også at det er en høy grad av rettferdighet, respekt, stolthet og kameratskap i organisasjonen, og at ledelsen inspirerer, informerer, viser takknemlighet og utvikler sine medarbeidere.

 

Great place to work sertifisering – Kopi.png