Hydroscand Design & Test Centre

Hydroscand har siden starten av 1969 alltid jobbet med å utvikle og forbedre våre produkter. Nå har vi samlet denne kunnskapen i et Design & Test Centre, for ytterligere å forsterke vår posisjon som en ledende leverandør av slanger og ledningskomponenter.

Produktutvikling og konstruksjon

På Hydroscands Design & Test Centre gjennomfører vi produktutvikling og konstruksjon av ledningskomponenter. Dette for å forbedre standardproduktene og utvikle komponenter som tilfredsstiller Deres spesielle ønsker og krav. Vårt Design & Test Centre en rask produksjonskjede der vi jobber tett med våre kunder og leverandører, og sørger for at produktene raskt kommer på markedet. Ingeniørteamet på HDTC designer og utvikler våre produkter i 3D-CAD-systemet SolidWorks. Vi forsøker å optimalisere forbindelsen mellom slange og slangekupling.

Kvalitet og sikkerhet

Som kunde kan du føle deg trygg når du kjøper en eller flere slanger fra oss. I vår testlab i Sköndal utfører vi kvalitet og sikkerhet. Før at et rør skal komme ut på markedet, må den takle både holdbarhet og prøving i henhold til ISO-standarder og trykktesting.

Vi utfører følgende tester:

Tester2.png

Fleksimpuls / Impuls

Fleksimpulsriggen er labratoriets store testrigg. Denne brukes for å akselere livstiden på slangemontering. Vi kan uføre tester i henhold til ISO-6803 (impuls), ISO-8032 (fleksimpuls) eller etter deres kravspesifikasjoner, opp til 950 bar og +130°C. Vi bruker testbenken til å kontrollere at slangemonteringen møter våre krav til montering. Vi tester også toleranser på oppgitte pressmål i våre pressmålstabeller.

Trykktest

Vår trykktestbenk brukes for testing med statisk trykk opp til 2000 bar ved romtemperatur. Benken brukes for slanger som skal levereres med trykktestsertifikat. Benken blir også brukt til å kontrollere våre pressmål i henhold til oppgitt sprengtrykk. For å verne miljøet, filtrerer og separerer vi vannet for eventuelle rester av olje ved hjelp av et helautomatisk separeringssystem.

saltSalt spray test

I klimakammeret utfører vi akselerende livstidprøving av ytterbehandlede produkter. Vi utfører tester i henhold til de fleste gjeldende standarder. I kammeret utfører vi kvalitetssikring og prøving av ytterbehandling på nye og eksisterende produkter.