Shelf Refill

Hydroscand Shelf Refill er en VMI-løsning som gjøre din hverdag enklere. Vi bygger opp ditt spesialtilpassede og automatiske lager med slanger og ledningskomponenter. Hydroscand tilbyr både lagerhold på din arbeidsplass eller i form av et komplett slangeverksted med eget lager i en container, som kan plasseres der du selv ønsker. Vi forstår at slangebytte og reparasjoner må skje raskt og effektivt - og da er det en forutsetning at riktig produkt finnes innen rekkevidde.

HVA ER VMI?

Hydroscand sin tjeneste Shelf Refill er en så kalt VMI(Vendor Managed Inventory). Det innebærer at leverandøren eller produsenten har ansvar for lager og distribusjon til kunden. Flere og flere kunder ser nytten i å overlate sitt lager med slanger og ledningskomponeneter til oss for å frigjøre tid til sin egen kjernevirksomhet. 

HVORDAN FUNGERER DET?

Vi bygger opp et lager son tilpasses ditt behov. Alle produkter blir tydelig merket i samarbeid med kunden før oppstart. Deretter skjer påfylling av lager i tre enkle steg.

prosess_tre_steg_800x93.jpg

1. Scanning 2. Bestilling 3. Levering

Din kontaktperson fra Hydroscand besøker dere jevnlig og scanner deres lager fortløpende.

En ordre sendes direkte til Hydorscand sitt lager og vi begynner å plukke bestillingen. Orderen behandles som en vanlig ordre og faktureres på samme måte som andre ordre. Bestillingen sendes direkte til deg på avdelingen, vi pakker opp og fyller på deres lager til ønsket mengde. Dere kan føle dere trygge på at dere har de produkter som dere behøver, og risikerer ikke å være i manko ved reparasjonsbehov.

 

EN APP FOR HELE PROSESSEN?

Hydroscand har laget en mobilapp for Android og iOS telefoner, noe som automatiserer og kvalitetsikrer flere steg i den manuelle påfyllingsprosessen. Den nye appen er fullt integrert i Hydroscand sitt ordresystem som gjør at både bestilling og påfylling av varer kan skje raskt og enkelt.smarttelefon_400x410.jpg

ØNSKER DERE EN EGEN SHELF REFILL LØSNING HOS DERE?

Vi går gjerne igjennom deres behov og tar frem beste mulige opplegg som passer for deres bedrift. Legg igjen kontaktopplysninger så tar vi kontakt!