Om Hydroscand

På slutten av 60-tallet gikk Hydroscand fra en spennende idé til oppstarten av en liten bedrift. Den lille bedriften har over noen tiår vokst og kan i dag bli sett i 20 land på verdensbasis.

Hydroscand er i dag over 1650 ansatte på mer enn 200 avdelinger og omsetter for mer enn 260 mill. Euro. Hydroscand er markedsleder i sin bransje i Europa. Vår grunnleggende idé fortsetter: å være der hvor kunden er.

Personvern

Vi benytter oss av cookies på dette nettstedet. Du kan lese mer om vår policy på cookies og personvern her.

Autoriserte Forhandlere

Hydroscand AS har flere autoriserte forhandlere. Dette er for å dekke større deler av landet med den beste kompetansen du som kunde kan trenge. Alle våre forhandlere kan tilby store deler av Hydroscands økende produktsortiment innen slanger og ledningskomponenter. Plus link Se alle våre autoriserte forhandlere

Ledningskomponenter

Hydroscand-gruppen startet 1969 i Stockholm og er i dag markedsleder på slanger og ledningskomponenter i Skandinavia.

Markedets bredeste sortiment

Vi har et komplett sortiment av slanger og ledningskomponenter, totalt over 45.000 artikler i vårt sortiment. Foruten hydraulikk- og industrislanger, markedsfører vi alle typer av slangekuplinger, adaptors, snittringsarmatur, kragekuplinger, ORFS-kuplinger, rørklammer, kuleventiler og forskjellig tilbehør. Vi tar også fram kundetilpassede løsninger.

slange_ansats_AUF.jpg