Om Hydroscand

På slutten av 60-tallet gikk Hydroscand fra en spennende idé til oppstarten av en liten bedrift. Den lille bedriften har over noen tiår vokst og kan i dag bli sett i over 20 land på verdensbasis.

Hydroscand ble grunnlagt i Stockholm i 1969. Bedriften ekspanderte hurtig og etter bare to år ble det nødvendig å flytte til større lokaler. Nesten 45 år senere og for femte gang var det på tide å flytte igjen, denne gang til det nåværende hovedkontor i Sköndal utenfor Stockholm. Utbyggingen av avdelinger begynte i midten av 70-årene med en avdeling i Linköping. I begynnelsen av 80-årene tok denne utbygging stor fart, i dag finnes det over 70 avdelinger i Sverige.

Bjorn-Holmstrom-Hydroscand-historie

Hydroscand AS er over 45 år i Norge.

Hydroscand AS har montert og distribuert slanger og ledningskomponenter i over 45 år og fortsetter å være en desentralisert kundenær organisasjon. Virksomheten i Norge ble grunnlagt den 19. mai i 1978 med et servicekontor i Oslo sentrum. Også her ekspanderte vi hurtig og måtte snart flytte til bedre og større lokaler. I 2020 flyttet vi for femte gang, til nåværende servicekontor på 8000 kvadratmeter i Jeksleveien på Frogner. Allerede i 1981 startet vi med den første avdelingen på Jæren. Straks etter startet vi også i Tromsø, etter hvert har dette utviklet seg til å bli 39 avdelinger i Norge. Vi tenker oss en videre utbygging med flere avdelinger for å kunne tilby våre produkter til en stadig større kundekrets.

Hydroscand er i dag over 1650 ansatte på mer enn 260 avdelinger. Hydroscand er markedsleder i sin bransje i Europa. Vår grunnleggende idé fortsetter: å være der hvor kunden er.

I september 2022 ble Hydroscand også sertifisert som Great Place to Work, og resertifisert i 2023 - det er vi veldig stolte av.

Autoriserte Forhandlere

Hydroscand AS har flere autoriserte forhandlere. Dette er for å dekke større deler av landet med den beste kompetansen du som kunde kan trenge. Alle våre forhandlere kan tilby store deler av Hydroscands økende produktsortiment innen slanger og ledningskomponenter. Plus link Se alle våre autoriserte forhandlere

Markedets bredeste sortiment

Vi har et komplett sortiment av slanger og ledningskomponenter, totalt over 45.000 artikler i vårt sortiment. Foruten hydraulikk- og industrislanger, markedsfører vi alle typer av slangekuplinger, adaptere, snittringsarmatur, kragekuplinger, ORFS-kuplinger, rørklammer, kuleventiler og forskjellig tilbehør. Vi tar også fram kundetilpassede løsninger.

slange_ansats_AUF.jpg