Hydroscand åpner ny avdeling på Mongstad

2023-09-29

Ny avdeling på Mongstad

Ny Hydroscand avdeling på Mongstad

Hydroscand Norge har inngått leieavtale for et større anlegg, på over 2000 m2, for produksjon og butikk på Mongstad, nord for Bergen. Dette er et ledd i vår satsning mot Energy-segmentet, og vil gi oss tilstedeværelse på den største HUB for olje/gass i Norge.

Avdelingen skal drives som en kombinasjon av Hydroscand avdeling med service og butikk, og et produksjonssenter for bunkringsslanger i større dimensjoner. Denne produksjonen er tilgjengelig for hele Hydroscand Group worldwide. 

Avdelingen vil driftes i et samarbeid mellom Energy og Region Vest, og vi er i prosess for å ansette en avdelingsleder i disse dager. Totalt er det lagt opp til 4 ansatte på denne avdelingen, som vil huse følgende funksjoner:

 

Butikk / Produksjon / Service / Verksted / Hose on site

 

Mongstad

På industriområdet Mongstad er det i dag ca 3000 arbeidsplasser fordelt på ca 100 virksomheter. Største aktør er Equinor som driver raffineriet, her er det ca 1000 ansatte.  

Mongstadbasen er en leverandørstyrt forsyningsbase for ca. 20 installasjoner for Equinor, Wintershall og andre som opererer på den norske kontinentalsokkelen. Derav flere drillingselskap som Transocean, Stena Drilling, Odfjell, KCA, COSL m.fl.  Det er også mye annen industri i nærområdet som er i vår målgruppe.