Hydroscand sine rørklammer er et festesystem for rør og slanger i henhold til DIN 3015.  Standardserien for normal hydraulikk leveres for rør i dimensjon 6 mm til 54 mm. Vi leverer klammer i materialene polypropylen, aluminium, polyamid og gummi. Hydroscand rørklammer system leveres også for tomme- og instrumenteringsrør.

Rørklammer i store dimensjoner

Tung serie for hydraulikk med høye trykk og store dimensjoner, leveres i rørdimensjoner fra 8 mm - 324 mm. Materialet i klammerne er polypropylen, aluminium og polyamid. Dobbelklammer leveres i materiale polypropylen og polyamid for rørdiameter 6 - 42 mm.

Sveise og topplater i flere materialer

Sveiseplater, topplater, rekkesveiseplater, klammerskinner og bolter leveres som standard i ubehandlet og kromatisert utførelse. Hydroscand lagerfører også disse produktene i syrefast materiale.

Ta kontakt om du har slanger eller rør du vil ha et bedre system på. Vi løser dette for deg!

Tung serie for hydraulikk med høye trykk leveres i rørdimensjoner fra 8 - 324 mm. Materialet i klammerne er Polypropylen, Aluminium og Polyamid. Dobbelklammer leveres i Polypropylen og Polyamid for rørdiameter 6 - 42 mm.

Sveiseplater, topplater, rekkesveiseplater, klammerskinner og bolter leveres som standard i kromatisert utførelse. Hydroscand lagerfører også disse produktene i syrefast materiale.