Prevost rørsystemer

2019-06-21

Vi har utvidet vårt pneumatikk sortiment med Prevost trykkluftsystem

Prevost sitt system er et komplett pneumatikksystem som består av ett 40 talls komponenter som kuplinger, vinkler, rør, ansatser, verktøy og tilbehør. Kuplingene i pneumatikksystemet har alle samme design uansett diameter, noe som forenkler installasjonen og gjør at du klarer deg med få verktøy og maskiner.

Prevost rørsystemer er veldig fleksibelt, noe som gjør det til en bra løsning for både de mindre verkstedene og i industri- og produksjonslokaler.

Fordelene med systemet er mange:

  • Pneumatikksystemet er laget i 100 % aluminium, et lettvekts materiale som holder lengre enn plast og er mer stabilt. Utsiden av rørene er lakkert med blå Epoxy farge som gjør pneumatikkrørene mer motstandsdyktige for ytre påvirkninger, samt at den beskytter mot oksidering og korrosjon.
  • Trykkluftsystemet er fleksibelt og enkelt å installere. Systemet tillater overganger fra Ø 16-80 mm og kan håndtere overganger fra små til høyst krevende luftmengder
  • Prevost systemet har en meget lav friksjonskoeffisient, noe som gir en optimal luftmengde og er helt tett. Dette innebærer at systemet med fordel kan brukes til flere maskiner samtidig med upåvirket luftmengde
  • Prevostrørene er enkle å kappe og koble sammen
  • Rørene leveres i 4 eller 5,5 m lengder

Prevost pneumatikksystem kan med fordel brukes sammen med Hydroscand sine slangetromler, lufthurtigkoblinger samt Hydroscand sine spiralslanger og luftpistoler.

Hydroscand selger Prevost pneumatikksystem som en komplett pakke hvor kunden også får hjelp av servicetekniker med installasjonen. Hydroscand gir dessuten alltid 10 års garanti på materiale i Prevost Piping System «PPS» trykkluftsystem.

1920px-EX-logo.svg.pngATEX-sertifisert

En rekke produkter fra Prevost-rørsystemer er nå EX (ATEX) sertifisert. Det betyr at PPS1 kan installeres i eksplosive områder, sone 1 og 2 i likhet med PS1-koblingsområdet og DPFEX-slangetrommel som angitt i atex-direktivet. Dette er unikt på markedet, og det er ingen andre konkurrerende distribusjonssystemer for trykkluft som har denne tekniske spesifikasjonen.

For mer informasjon om Prevost ta kontakt med Espen Wang på epost: espen.wang@hydroscand.no eller telefon: 959 66 727