Rørbøying

Hydroscand AB har holdt på med bøying av hydraulikkrør siden 1987. Vår visjon er å forene vår erfaring innen slanger og komponenter til rørbøying for å gi våre kunder en komplett løsning.

Hydroscands rørbøying skjer i våre lokaler i Hudiksvall og Ängelholm. Vi har i de siste årene investert mye innen rørbøying. Vi har spesialisert oss først og fremst på hydraulikkrør i alle former, men vi utfører også bøying av sveisede industrirør og møbelrør. Vi utfører også legobøying med andre rørmaterial etter kundens ønskemål.

Vi kan tilby følgende sortiment innen rørbøying fra våre to rørbøyingsverksteder i Sverige:

- Rørdimensjoner fra Ø6 mm till Ø88,9 mm
- Hydraulikkrør i stål (sorte, gule og blanke)
- Rustfrie rør
- Syrafaste rør
- Aluminiumrør
- Kobberrør
- Stålrør for møbelindustrien
- Gjenging
- Sveising og lodding

RØRANSLUTNINGER

ans1.jpgans2.jpg

 

Etter kapping av rør skal vi alltid fjerne utvendig og innvendig graderinger i røret

ans3.jpg
Utvendig 30° rør


ans4.jpg

Formontert mutter og snittring i h.h.t. DIN 2353 for 24° standard


ans5.jpg
Kraget rør 37° kon med mutter og støttehylse i h.h.t. SAE J514 standard

 

 

ans6.jpg

Kraget rør 90° i h.h.t. ORFS og SAE J1453 standard

 


ans7.jpg

Formet og kraget styreservorør med o-ring spor.
Air-condition anslutning eller annen spesialforming kan utføres.


RENGJØRING

En viktig del av rørbøying av hydraulikkrør er sluttproduktets renhet. Hydroscand AB kan tilby to ulike måter for rengjøring av rør. Den første er et tørt system med renseplugger i polyestermateriale som skytes igjennom røret med 8 bars trykkluft etter bøying, friksjonen mellom pluggen og røret drar med seg urenhetene ut.

jetclean.jpg

Med dette systemet oppnår vi en renhetsgrad tilsvarende ISO 17/13. Den andre måten å rengjøre røret på er et vått system basert på en miljøvennlig oppvarmet vannemolusjon, som består av 98 % vann og 1,5 % rengjøringsmiddel samt 0,5 % antirust middel, som blandes med milliontalls luftbobler som vibrerer og fjerner urenhetene fra innsiden av røret. Renhetsgrad ned til ISO 12/9 kan lett oppnåes med denne metoden. Med andre ord ekstremt rent.