Sertifikater

Hydroscand jobber for gode rutiner og ryddig kvalitetsledelsessystem for å ligge foran samtlige krav. Helse, miljø, sikkerhet, leveringsdyktighet og høy produktkvalitet er bare noen av fokuspunktene slange- og ledningskomponentbedrifter legger stor vekt på.

Vi er stolte over at Hovedkontoret, avdelingene Bergen, Bryne, Drammen, Forus, Kristiansund, Oslo og Trondheim er sertifisert innenfor de nevnte standardene. Hydroscand AS er den første innen sin bransje som kan vise til sertifisering innen disse tre standarder.

Plus link Konsernsertifikat

ISO-sertifikater.pngISO 9001:2015

Et ISO ( international standard organization ) 9001-sertifikat viser at vi har et kvalitetssikringssystem etter standarden for å ivareta god kvalitetsstyring.

 

ISO-sertifikater.pngISO 14001:2015

Et ISO 14001-sertifikat beviser at vi er et firma som aktivt går inn for å redusere bedriftens, produktenes og tjenestenes miljøbelastninger til et minimum.

 

ISO-sertifikater.pngOHSAS 18001:2007

OHSAS (Occupational Health and Safety Management System) 18001 bidrar til forbedringsaktiviteter hos oss og beviser at vi arbeider etter føre var-prinsippet, der et sikkert arbeidsmiljø er i sterkt fokus.

 

Andre kvalifiseringer

Plus link Startbank
Plus link Achilles JQS
Plus link TransQ
Plus link UNCE (tidligere Sellicha)
Plus link NG - Grønt ansvar

 

sertifikater_2019.jpg