Hydroscand utpeker ny konsernsjef

2017-08-28

For ca et år siden, informerte Mats Nilsson Hydroscands ledelse om at han ønsket å tre tilbake. Mats ble ansatt i selskapet i 1995 og ble utnevnt i 2002 som VD i Hydroscand AB og i 2012 overtok han som konsernsjef og CEO etter Hydroscands grunnlegger Bjørn Holmstrøm.

Under ledelsen av Mats Nilsson fortsetter konsernet sterk vekst med etableringer i nye land og utviklingen av forretningskonseptet, inkludert servicebusser. Styret og familien Holmström vil takke Mats for en stor innsats og ønsker ham lykke til i fremtiden.

Etter en grundig søkeprosess har styret besluttet å ansette Marcus Larsson som konsernsjef og administrerende direktør i Hydroscand Group. Marcus er i dag vice VD for Mekonomen med ansvar for markedsføring, forretningsutvikling og innkjøp. Han tiltrer stillingen den 7. november.

"Vi er veldig glade for at Marcus Larsson velger en fremtid i Hydroscand. Hans brede erfaring fra Mekonomen kommer til nytte hos oss, og jeg ser personlig frem til å jobbe med Marcus." sier Hydroscands nyvalgte styreleder Mats Lønnqvist.