Hydroscand ansetter tre nye regionsledere

2021-06-18

Vi deler våre 37 avdelinger inn i tre regioner og ansetter regionsledere.

Årsaken er at en organisasjon med økt regional ledelseskapasitet er nødvendig for å kunne vokse videre og opprette flere avdelinger fremover. Samtidig ønsker vi å styrke segmentsatsingen, innføre nye tjenester og digitalisere Hydroscand ytterligere.

I forbindelse med omorganiseringen har vi ansett tre nye regionsledere. De har oppstart 1. august i år.

3regionsledere_660x220.jpg

Audun Grindheim (fra venstre) blir regionsleder for vest. Han er utdannet siviløkonom og har erfaringer fra å lede egen familiebedrift i kjøttbransjen, har jobbet som Nasjonal Salgssjef i JDE (Kaffehuset Friele) og nå sist som avdelingsleder i Cramo AS avdeling Bergen. 

"Hydroscand fremstår for meg som en spennende organisasjon i stadig utvikling, der flinke medarbeidere og kvalitetsprodukter står i fokus. Jeg gleder meg til å bli kjent med en ny bransje og ta del i deres hverdag og være med på å skape en bærekraftig fremtid", sier Grindheim.

Kathrine Spæren Holmen blir regionsleder for øst. Hun har jobbet med salg og salgsledelse i Gule Sider, Stena Line og Hadeland Glassverk/Porsgrund Porselen, hele tiden mot bedrifter og via forhandlere. Hun jobber nå som salgssjef i Maske med ansvaret for Key Accountene og avdelingene i Bergen og Stavanger, hvor det også jobbes mot bedrifter, men hovedsakelig mot det offentlige. Hun brenner for å utvikle mennesker og elsker salg.

Hasse Haram blir regionsleder for Midt- og Nord-Norge. Han har utdannelse innen maskin og mekaniske og har gått diverse kurs. Hasse har dessuten 10 års erfaring som selvstendig næringsdrivende og er godt kjent med salg og ulike oppdrag innen offshore. De siste 13 årene har han jobbet som avdelingsleder og distriktssjef i Hydroscand.