Hydroscand etablerer seg i Bodø

2022-02-16

Hydroscand har etablert seg mange steder i Norge, og nå er det på tide å åpne ytterligere en avdeling som kan tilby slanger og koblinger.

Den nye avdelingen har offisiell åpning torsdag 17. februar klokken 12:00 i Fredensborgveien 5 i Bodø. Virksomheten i Norge ble grunnlagt den 19. mai i 1978 med et hovedkontor i Oslo sentrum. Allerede i 1981 startet den første Hydroscand avdelingen på Jæren og like etter åpnet Tromsø avdeling. Etter dette har det bare gått oppover og Hydroscand åpner nå sin 38ende butikk i Norge.

«Vi ønsker å støtte våre kunder i deres kontinuerlige utvikling og være til stede når nye mål og prosjekter skal skapes, forteller Hasse Haram, regionsleder Midt & Nord og fortsetter: «ved å etablere oss i Bodø, kommer vi til være en del av denne utviklingen.»

Regionslederen ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til den nye avdelingen. «Sammen skal vi bygge opp et servicetilbud som er tilpasset den lokale industrien», sier Hasse.

Lokaltilpassede løsninger

I det nye slangeverkstedet kan de ansatte i Bodø produsere nye hydraulikkslanger samtidig som kundene tar en kaffe. Hydroscand har et bra utvalg av hurtigkuplinger, samt slanger og koblinger til de fleste type båter og biler. Sortimentet består også at en bredt spekter av produkter til oppdrettsbransjen, næringsmiddelindustrien og offshorebransjen.

Mange kunder har allerede jublet over nyheten om at Hydroscand etablerer seg i Bodø. Med de tilbakemeldingene og den entusiasmen mange viser, så gleder de ansatte seg ekstra mye til å ta fatt på oppgaven som tilbyder og leverandør av slanger og kuplinger i Bodø og omegn. Selve butikken er på 175 m2, et eget verksted på 150 m2 og et lager på 180 m2. Til sammen utgjør dette 505 kvadratmeter å bolte seg på i avdelingens nye lokaler. Vi ønsker alle nye og eksisterende kunder hjertelig velkommen.


Kontaktinformasjon til Bodø

Hydroscand AS
Fredensborgveien 5
8003 Bodø

Telefon: +47 916 94 615

E-post: bodo@hydroscand.no
Åpningstider: man-fre 07:00 - 16:00

Se hele avdelingssiden til Bodø her.