Hydroscand Norge kjøper Mandal Slangeservice AS

2023-05-03

Hydroscand Norge har kjøpt 100% av aksjene i Mandal Slangeservice AS

Mandal Slangeservice ble grunnlagt i 1992 i Mandal. Selskapets hovedvirksomhet dreier seg rundt industrislanger og tilhørende komponenter og har 4 ansatte. Med over 25 års erfaring er Mandal Slangeservice en leverandør med en sterk regional posisjon. Oppkjøpet er i tråd med Hydroscands strategiske ambisjon om å bli en ledende aktør innen hydraulikk og industrislanger.

Dag Otterstad, Administrerende direktør i Hydroscand Norge uttaler følgende:
“Gjennom dette oppkjøpet tilføyer Hydroscand et veldrevet selskap med god omsetning til sin virksomhet. Oppkjøpet vil styrke Hydroscands lokale tilstedeværelse i den sørlige delen av Norge. Vi ser frem til å videreutvikle og –utvide vår virksomhet sammen med ledelsen av Mandal Slangeservice.”

Terje Nodeland, CEO Mandal Slangeservice uttaler følgende:
Vi gleder oss til å fortsette vår utvikling sammen med Hydroscand Norge. De kan vise til imponerende vekst og vi er trygge på at begge parter kan bidra med kompetanse og kunnskap i vår felles fremtid. Det blir spennende å få ta del i alle de nye og verdifulle synergier som vil komme våre eksisterende og fremtidige kunder til gode.

_____________________________________________________________

Pressekontakt Hydroscand Norge:
Dag Otterstad, Administrerende direktør i Hydroscand Norge
E-post: dag.otterstad@hydroscand.no

 

 

Om Hydroscand

På slutten av 60-tallet gikk Hydroscand fra en spennende idé til oppstarten av en liten bedrift i Linköping i Sverige. Over noen tiår har bedriften vokst til et konsern med tilstedeværelse i 18 land globalt og over 1500 ansatte. Hydroscand Group omsetter for over 300 millioner euro og er markedsleder i sin bransje i Europa.

 

Hydroscand Norge har over 250 ansatte fordelt på avdelinger over hele Norge. Vår grunnleggende idé fortsetter: å være der hvor kunden er.

 

MARKEDETS BREDESTE SORTIMENT og tilhørende servicetilbud

Vi har et komplett sortiment av slanger og ledningskomponenter. Foruten hydraulikk- og industrislanger, fører vi alle typer av slangekuplinger, adaptors, snittringsarmatur, kragekuplinger, ORFS-kuplinger, rørklammer, kuleventiler og forskjellig tilbehør. Vårt sortiment komplementeres av tilhørende tjenester som slangeservice, design og utvikling i tillegg til skreddersydde løsninger for våre kunder.