Hydroscand Groups franske datterselskap kjøper Pathel Industrie SAS

2022-12-09

Hydroscand Frankrike har signert en avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i Pathel Industrie SAS, med datterselskaper i Frankrike, Storbritannia og Spania. Pathel Industrie har hovedkontor i Lyon, Frankrike.

Pathel Industrie ble grunnlagt i 1975 og tilbyr løsninger for industrielle slanger og armaturer. Med nesten 50 års erfaring har Pathel Industrie en kvalitetsledende posisjon i Frankrike med et bredt utvalg av koblinger, industrislanger og relaterte tjenester. Gjennom datterselskapet Clarel tilbyr selskapet ytterligere ekspertise og tjenester for slangeproduksjon og montering, opplæring og bred produktkunnskap på ni forskjellige lokasjoner i Frankrike.

Oppkjøpet styrker Hydroscands strategiske ambisjon om å være en ledende aktør innen hydrauliske og industrielle slanger.

Frida Norrbom Sams, administrerende direktør i Hydroscand Group kommenterer:

"Gjennom dette oppkjøpet får Hydroscand Group et godt ledet, kundefokusert selskap med god lønnsomhet som gir oss en markedsledende posisjon i Frankrike. Vi ser frem til å fortsette å utvikle og utvide virksomheten sammen med Pathels ledergruppe."

Gregory Emir, administrerende direktør i Pathel Industrie kommenterer:

"Vi er glade for å fortsette vår reise sammen med Hydroscand Group. Hydroscand Group har opplevd en imponerende vekst og vi er sikre på at begge parter vil bringe både kunnskap og kompetanse til vår felles fremtid. Det blir spennende å dele nye og verdifulle synergier med alle fordelen for både eksisterende og fremtidige kunder"

Hydroscand Group vil overta hele eierskapet og transaksjonen forventes å være fullført innen utgangen av 2022.

Om Hydroscand Group
Hydroscand Group, et internasjonalt familieeid selskap siden 1969 - leverer løsninger og tjenester for slanger, koblinger og relaterte produkter gjennom en kundedrevet og desentralisert organisasjon. Hydroscand Group har virksomhet i 20 land, mer enn 250 slangeservicebutikker, over 150 mobile SlangeExpress-enheter og mer enn 500 forhandlere. Med over 1 700 ansatte leverer vi løsninger til over 100 000 kunder i Europa, Asia og Afrika. www.hydroscand.com

Om Pathel Industrie SAS
Pathel Industrie ble grunnlagt i Frankrike i 1975 og er i dag en ledende fransk aktør innen premiumkoblinger og fittings for industrislanger. Selskapet har 60+ ansatte med hovedkontor i Lyon. https://www.pathel.com/en/home/

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
Administrerende direktør Frida Norrbom Sams, Frida.Norrbom@hydroscandgroup.com eller
General Manager Hydroscand France, Julien Gauthier, Julien.Gauthier@hydroscand.fr