Hydroscand etablerer seg på Island

2019-04-16

Hydroscand har vokst kraftig de siste årene og fins i 18 land i Europa, Asia og Afrika. Nå etablerer etablerer vi oss i yttligere et land og åpner en ny avdeling på Island.

Hydroscand fortsetter å vokse og jobber nå med å åpne en ny avdeling i Reykjavik, på Island. Denne nyetableringen innebærer at Hydroscand er representert med avdelinger i 19 land.

Butikken er allerede åpen for kunder, selv om den formelle åpningsdagen blir den 26. april, 2019.

”Island har et interessant marked å starte opp Hydroscands virksomhet i. Her har vi en sterk etterspørsel av slangeservice innen fiskeindustrien, jordbruk og entreprenører. Det første skrittet er å åpne en butikk i Reykjavik. Neste skritt blir å rulle ut våre servicebiler, som kan hjelpe kunder der de er, selv om de befinner seg utenfor Reykjavik”, sier Magne Høyland, Administrerende Direktør for Hydroscand Norge.

Hydroscand ansatte i vår Islandske butikk

Hydroscands nye avdeling skal ledes av Gunnar Ørn Hjartarson, avbildet til venstre over, sammen sin kollega Leon Hafsteinsson.

”Det er inspirerende at jeg har fått utfordringen til å etablere Hydroscand på Island. Dette er starten på reisen til å bygge opp Islands nærmeste slangeservice”, sier Gunnar Örn Hjartarson, ansvarlig for Hydroscands nye butikk på Island.