Hydroscand åpner ny avdeling i Sandefjord

2016-08-30

Mandag 5. september åpner Hydroscand AS dørene til ny avdeling i Sandefjord. Markeringen av avdelingen vil finne sted fredag 23. september 2016, hvor alle er velkommen til åpen dag hos Hydroscand avdeling Sandefjord i Nordre Fokserød 21 mellom klokken 12.00 - 16.00.

Hydroscand har allerede 4 avdelinger i Vestfold, Skien, Porsgrunn, Larvik og Tønsberg, men så behov for å åpne i Sandefjord. Avdelingsleder i Larvik, Kent Henry Berg, har jobbet i Hydroscand i 10 år og har i en årrekke følt på etterspørselen ute hos kundene. Det er da med stor stolthet at Hydroscand kan ønske velkommen til avdelingen i Sandefjord fra 5. september 2016.

- De som har behov for våre produkter vil ha nærhet til det beste av slanger og kuplinger på markedet, samt at de vil møte kvalifisert personell som alltid yter det lille ekstra for sine kunder. Eksisterende kunder slipper å reise til våre andre avdelinger, som resulterer i redusert tidsbruk og kostnader relatert til dette, forteller Kent Henry Berg.

Det nye Hydroscand bygget er på 460 kvm. med mulighet for å utvide med 180 kvm. 360 kvm. blir lager og produksjon, og bedriften vil lagerføre ca. 6.000 forskjellige artikler fra første dag. Spesielt for avdeling Sandefjord er at de har bygget et verksted med oljeutskiller og kjørerport på 4x4,6 meter for at kunder skal kunne komme med maskiner og utstyr for store og små reparasjoner av slanger o.l.

- I tillegg har Hydroscand investert i en ny servicelastebil som skal operere i hele Vestfold. Her er deler og maskiner til å presse slanger opp til 2" ute hos kunden. For å nå servicebil på telefon kan man ringe 477 00 014 og du vil treffe vår alltid blide og hyggelige Tom-Audun Skåtan, sier Kent Henry Berg.

Hydroscand har valgt å etablere seg på Nordre Fokserød 21, et relativt nytt industriområde kun et steinkast fra E-18 og avkjøringen til Torp flyplass. Her er det fortsatt utvikling selv om området snart er fylt opp med nye og gamle Sandefjords bedrifter. Det interessante er at det også planlegges enda et nytt industriområde rett på andre siden av E-18 og ny hovedvei til Kodal, noe som igjen vil gi kundene kort vei til Hydroscand.

Ansatte ny plassjef tidligere i år

John Arne Schrøder ble ansatt i Hydroscand tidligere i år og vil fungere som plassjef når avdelingen i Sandefjord åpner dørene.

- Jeg ser helt klart frem til åpningen, det er spennende å ta del i oppbyggingen, samt få starte med alt det nyeste av teknologi når det gjelder lokaler, maskinpark osv. Ikke minst skal det bli gøy å bygge opp en solid kundekrets, forteller John Arne Schrøder.

Mange kunder har allerede jublet over nyheten om at Hydroscand etablerer seg i Sandefjord. Med de tilbakemeldingene og den entusiasmen mange viser, så gleder de ansatte seg ekstra mye til å ta fatt på oppgaven som tilbyder og leverandør av slanger og kuplinger i Sandefjord og omegn.